MUNKÁK

Home a munkák oldalhozKépek a munkák oldalhozGalériák a munkák oldalhozVersek a munkák oldalhozKépeslapok a munkák oldalhozHáttérképek a munkák oldalhozMunkák a saját oldalhozRólam a munkák oldalhozVendégkönyv a munkák oldalhoz

Online videók, YouTube rövidfilmek a festő legjobb képei, amit zene kísér

Munkák(Videók):

Festmény online galéria színes festmények szép rajzok eladó képek

Munkák(Videók):
Festő alkotások festmények és rajzok Online videók képei, amit zene kísér. Online videók, YouTube rövidfilmek egy téma a dal lejártáig, legjobb válogatott alkotásokból.
A festő által készitett festmények és rajzok a videók képei, amit zene kísér. Minden rövidfilm egy téma és a dal lejártáig, az alkotások váltakoznak. A YouTube-ra készült Online filmek válogatást nyújtanak a legjobb alkotásokból.
Minden film Online készítésű, tükrözi a képek alkotójának ízlését. 2008-ban készültek el az első videói, több, mint 10 évvel az első rajz elkészülte után
(Szárnyalás).

A videók jól jelzik, mint egy - egy mérföldkő a festő festésben és rajzolásban elért fejlődést.
A Online alkotásokból készült videók azért készültek, hogy népszerűsítsék a festő festményeit és rajzait, de a önálló alkotásként is élvezhetőek.
Ezen felül pár kiállítás megnyitóról is készültek videók, amelyek visszaadják a kiállítások megnyitójának hangulatát és atmoszféráját.
Ezen kívül készült videó a festő minden verséhez, de ezek csak a YouTube csatornáján érhetők el.
Ha a filmhez tartozó címre vagy képre rákkatint, akkor a YouTube-ra átvált a honlapról és lejátszásra kerülnek zene kísérettel a témához tartozó alkotások. Online videók a YouTube -ról:
Doszkocs Zsuzsa új festményei. ( A festő által 2011-ig készült festmények válogatása)
Doszkocs Zsuzsa új városképei. ( A festő által 2011-ig készült városképek válogatása)
Doszkocs Zsuzsa új rajzai. ( A festő által 2011-ig készült rajzok válogatása)
Doszkocs Zsuzsa mese illusztrációi. (A festő a "Magyarul tanulok" magazinhoz készített mese illusztrációi, a mese illusztrációk mindig egy sorozatot jelentenek pasztell rajzokon)
A felvert por könyv illusztrációja.(Reményik László könyvének az illusztrációja, melynek témája egy vak kislánynak az élete)
Virágok - Doszkocs Zsuzsa realista galériája. (2008 évben készült videó a virágot ábrázoló képekről, csendéletekről)
Állatok - Doszkocs Zsuzsa realista galériája. (2008 évben készült videó az állatokat ábrázoló képekről)
Városképek - Doszkocs Zsuzsa realista galériája. (2008 évben készült videó az városokat, utcákat épületeket ábrázoló képekről)
Emberek - Doszkocs Zsuzsa realista galériája. (2008 évben készült videó az embereket ábrázoló festményekről, rajzokról)
Tájképek - Doszkocs Zsuzsa realista galériája. (2008 évben készült videó az tájakat ábrázoló festményekről)
Ruszin templomok - Doszkocs Zsuzsa realista galériája. (2008 évben készült videó az ruszin, görög katolikus fatemplomokat ábrázoló pasztell rajzokról)
Szentendre - Doszkocs Zsuzsa realista galériája. (2008 évben készült videó a városról készült alkotásokról)
Ezek a filmek erről az oldalról is indíthatóak és a YouTube -on találhatóak. Minden zene szabad felhasználású és engedélyezett lejátszású.
Címkefelhő

Festő, alkotások, festmények, rajzok, képei, Online,
amit, zene, kísér, készítésű, YouTube, rövidfilmek,
egy, téma, dal, lejártáig, legjobb, válogatott, alkotásokból

Zsuzsa, doszkocs, galériája, realista, új, minden, városképek, tájképek, első, rajz, térkép, templomok, szentendre, illusztrációi, felvert, festmény, por, könyv, illusztrációja, virágok, festményei, városképei, Állatok, találhatóak, rajzai, emberek, mese, filmek, képek, készültek, szabad, címre, lejátszású, kiállítások, erről, oldalról, indíthatóak, tartozó, képre, ruszin,

Festő, alkotások, festmények, rajzok, videók, képei, amit, zene, kísér, Online, készítésű, YouTube, rövidfilmek, egy, téma, dal, lejártáig, legjobb, válogatott, alkotásokból.
Festő alkotások festmények és rajzok online videók képei, amit zene kísér© Doszkocs Zsuzsa ~ 2008 - 2018Videók, YouTube rövidfilmek téma dal lejártáig, legjobb válogatott alkotásokból

Doszkocs Zsuzsa


art[@]doszkocs-zsuzsa.hu

+ 36 30 742 5832
Orsz. Korányi TBC és Pulm. Intézet

Krónikus Lélegeztetési Osztály
Budapest, 1121. Pihenő út, 1.MENÜ

HomeKépekGalériákVersekKépeslapokHáttérképekMunkaRólamVendégkönyv

HUNUSADEU