Az oldalról...

A légzésbénult költő megható szomorú rövid szép versek írója Doszkocs Zsuzsa verses témái: természet szeretet család szerelem festészet otthon fájdalom

Versíró témái: otthonról életről szerelemről betegségről fájdalomról szeretetről természetről szólnak...
Szomorú szép megható összes versek mindenkinek Doszkocs Zsuzsa költőtől. Doszkocs Zsuzsa költő rövid szomorú megható versszakonként 4 soros szép összes verse mindenkinek. Versek Doszkocs Zsuzsa életéből, témájuk költő verseiből különbözőek szerelem élet betegség fájdalom otthon a természet szeretet bizalom kapcsolat szülő természet család magány cél... a témája és mindenkinek szól.4 elem. A bagoly. A járványról. Apevák. Az élet csodái. Az én apám. Bizakodás. Búcsú a Baba utcától. Édesanyám. Édesapámnak. Emlékezés. Fohász. Hála. Hetven év. Karácsony. Kiállítás megnyitó. Köszönet az ápolónak. Örök szerelem. Száz festő száz képe. Szentendre. Szeretném ha. Tavasz. Titok. Tűnődés.

A vers írója a betegségről, az élet értelméről, a mulandóságról, a betegség nehézségeiről, vers az éveken átívelő odaadásról, egy titkos kapcsolatról, az optimizmusról, a szülői és az idős édesapa iránti szeretetről, az önfeláldozásról, ironikusan a család összetartásáról, a szeretet ünnepéről és a hiányáról, a család kötelékéről, a természet szeretetről, a természet megújulásáról, a sok nemzetiségű kisvárosról, a szülőfaluról, és a gyerekkorról ír.

A költő 4 verse meg van zenésítve. A galéria versek a költő életéből és a költő életének dolgairól, mint az életképe mutatják be a költő mindennapjait és ünnepeit hogy mik a számára fontos városok - Mélykút, Szentendre hogy kik a számára fontos emberek - édesanya, édesapa. A költő összes verse megható szép 4 soros vers rímes és ritmusos, ezért jól énekelhető. Semes- Bogya Eszter 4 vers megzenésítésével segítette a rímes megható szép 4 soros versek népszerűsítését. A megzenésített szép versek meg vannak jelölve. Doszkocs Zsuzsa összes verse szomorú megható rövid szép versek a költő életének része, hisz a gondolatai és az élete van bennük, ezért mindenkinek készültek.
A költő reméli, hogy a szomorú versek egyszerűsége, kicsit hasonlít Petőfi és Arany letisztult míves tisztaságára. A költő élete versekben szomorúak meghatóak és szépek.

Szép megható szomorú rövid versek. Verses témái természet szeretet család szerelem festészet otthon fájdalom festészet.

Cimkefelhő:
légzésbénult, költő, megható, szomorú, rövid, szép, versek, írója, Doszkocs Zsuzsa, verses, témái, természet, szeretet, család, festészet, otthon, fájdalom, 4 elem, A bagoly, A járványról, Apevák, csodái, Az én apám, Bizakodás, Búcsú a Baba utcától, Édesanyám, Édesapámnak, Emlékezés, Fohász, Hála, Hetven év, Karácsony, Kiállítás megnyitó, Köszönet az ápolónak, Örök, Száz festő száz képe, Szentendre, Szeretném ha, Tavasz, Titok, Tűnődés, fájdalom, otthon, szeretet.

fájdalom, otthon, szeretet. elem, A bagoly, Apevák, Az élet csodái, Az én apám, Bizakodás. Búcsú a Baba utcától, Édesanyám, Édesapámnak, Emlékezés, Fohász, Hála. Hetven év, Karácsony, Kiállítás megnyitó, Titok, Örök szerelem. Száz festő száz képe, Szentendre, Szeretném ha, Tavasz, Tűnődés.
Az oldal sütiket (Cookie-kat) használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt!   X
HírLevél

Ha értesülni szeretnél az új alkotásokról, versekről, kérlek add meg az e-mail címed,
vagy
mentsd el az oldalt mielőtt elhagyod a "KEDVENCEK" közé hogy máskor is visszatérhess!