logó

RÓLAM


Home a kiállítások oldalhozKépek a kiállítások oldalhozGalériák a kiállítások oldalhozVersek a kiállítások oldalhozKépeslapok a kiállítások oldalhozHáttérképek a kiállítások oldalhozÖsszes munka a kiállítások oldalhozRólam a kiállítások oldalhozVendégkönyv a kiállítások oldalhoz

Rajzok festmények kiállítás megnyitó listája helyszín kitüntetés képek videók2018
Szentendre
P' Art ház
2017
Budapest
OORI
2017
Hévíz
Szent Lukács Idősek Otthona
2017
Szentendre
P' Art ház
2016
Szentendre
P' Art ház
2015
Szentendre
P' Art ház
2015
Budapest
Király Klub Galéria
2014
Szentendre
P' Art ház
2014
Hévíz
Palace Hotel
2013
Szentendre
P' Art ház
2013
Budapest
Unió Galéria
2013
Budapest
Unió Galéria 2.
2012
Szentendre
P' Art ház
2012
Mezőberény
Másság Világnapja
2011
Szentendre
P' Art ház
2010
Szentendre
P' Art ház
2007
Budakalász
Cora Áruház
2007
Budapest
Légzésrehab.Nívódíj átadás
2007
Szentendre
Anonymus galéria
2007
Miskolc
Teleki Kollégium
2006
Szentendre
Anonymus galéria
2006
Mélykút
Fenyő M. könyvtár


Rajz festmény galéria online szép modern a festő lélegeztetőgépen

Rólam: Életrajz a lélegeztetőgépes festőről aki Nívódíjas, Díszpolgár / Kiállítások:

A festőművész közös és önálló kiállítás megnyitó listája helyszín, dátum és kitüntetés, helyezés adataival. Rajzok és festmények kiállításra emlékeztető képek és videók

A festőművész közös és önálló kiállítás megnyitó listája helyszín, dátum és kitüntetés, helyezés adataival. Rajzok és festmények kiállításra emlékeztető képek és videók

Minden kiállítás fontos, de a legfontosabb helyszín a festő számára Szentendre, mert ott élt 30 évig, ott élnek az osztálytársai, munkatársai szomszédai, barátai és rokonai. Szentendrén minden évben augusztusban megrendezett kiállítás az egyetlen hely, ahová minden évben el tud menni, akár tolószékben és lélegeztető géppel is, hiszen a Kórháztól nem nagy a távolság. Így találkozhat régi ismerőseivel... Sajnos ez a szülóvárosára, Mélykútra ami színtén fontos a számára nem mondható el hiszen túl nagy a távolság ...
Festőművész közös és önálló kiállítás listája:
Szentendre - Duna-korzó P'Art mozi, Anonymus étterem-galéria, Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Hadtudományi Kar Kossuth Galériájában, II.Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium.
Mélykút - Fenyő Miksa könyvtár, Katolikus Közösségi Ház, Sportcsarnok a Mozgáskorlátozottak Mélykúti Egyesülete szervezése.
Budapest - Józsefvárosi Művelődési Központ Galériája, Stefánia Palota, Centrális Galéria, Rózsák tere, Görög-Katolikus templom kápolnája, Szabó Ervin könyvtár Központi Könyvtárának kis galériája és több kerületi könyvtárában, Angyalföldi Gyermekház, Csepeli Görög-Katolikus templom, Légzésrehabilitációs Osztály, Kosztolányi Dezső téri Tranzit Art Café, ruszin est a ruszin templomos pasztell rajzokkal, Országos Rehabilitációs Intézet, Unió Hotel Galéria, Csepeli Erdei Éva Galéria a 2. Art Para Biennálé.
Budakalász - Faluház, Cora Áruház.

További helyszinek:
Hévíz - Palace Hotel.
Mesztegnyő - Kulturális Központban a Rétesfesztivál.
Fót - a Cora Áruház.
Mezőberény - Orlai Petrics Soma Kulturális Központban a Másság Világnapja.
Szikszó - Görög-katolikus plébánia.
Bonyhád - Evangélikus gimnázium.
Miskolc - Teleki Tehetséggondozó Kollégium.
Pomáz - Művelődési Ház Jótékonysági Gála.

A megnyitókról készült képek a Google Drive-on vannak és onnan lehet megnézni őket. A bemutatókon készült videók pedig ha a honlapon lévő videóra kattintasz, de YouTube-on van elhelyezve és onnan láthatóak.
Az oldalon felsorolásra kerülnek
a bemutatók helyszín, téma, dátum, képek, videók és az ott kapott esetleges helyezés. Ha választasz a megnyitók típusai közül és rákattintasz, akkor egy előreugró ablakban láthatod a hozzá tartozó bemutatókat.
Cimkefelhő
bemutatókat, hozzá, tartozó, oldalon, kerülnek, bemutatók, választasz, téma, megnyitók, típusai, felsorolásra, láthatóak, YouTube, videóra, bemutatókon, megnézni, megnyitókról,

Mélykút, Szentendre, Art, mozi, festő, számára, élt, évig, élnek, osztálytársai, munkatársai, szomszédai, barátai, rokonai, Szentendrén, minden, évben, augusztusban, megrendezett.

hely, tolószékben, lélegeztető, géppel, Kórháztól, távolság, találkozhat, régi, ismerőseivel, szülóvárosára, Mélykútra, fontos, számára, rákattintasz, előreugró, ablakban, láthatod.

festőművész, közös, önálló, kiállítás, megnyitó, listája, helyszín, dátum, kitüntetés, helyezés, adataival, Rajz, festmény, kiállításra, emlékeztető, képek, videók.
Kórház Korányi, Krónikus Lélegeztetési Oszt.
Cím Budapest, 1121. Pihenő út, 1.
Emailart[@]doszkocs-zsuzsa.hu
Telefon +36 30 7425832
Impresszum Impresszum
festőművész rajzok és festmények megnyitó kiállításra emlékeztető képek videók

© Doszkocs Zsuzsa ~ 2008 - 2018
Home Képek Galériák Versek Képeslapok Háttérképek Összes munka Rólam Vendégkönyv

USA
DEU
Saját rajz festmény eladás értékesítés, eladó festmények rajzok