KÉPES-
LAPOK

Home a képeslapok oldalhozKépek a képeslapok oldalhozGalériák a képeslapok oldalhozVersek a képeslapok oldalhozKépeslapok a saját oldalhozHáttérképek a képeslapok oldalhozMunkák a képeslapok oldalhozRólam a képeslapok oldalhozVendégkönyv a képeslapok oldalhoz

Online képeslapok, ingyen küldés. Ünnepi festett festmények képeslapként küldése

Képeslapok:

Festmény online galéria színes festmények szép rajzok eladó képek

Képeslapok:
Ünnepi festett festmények rajzok képeslapként küldése üdvözlet céljából barát társ szerelmes részére a festő képeiből. Online képeslapok, ingyen küldés
Minden képeslap egyedi mert a kortárs festő eredeti képeiből készült. Online festett színes elegáns képeslapok ingyen küldése.
Különleges képeslapok online küldése ingyen barát és szerelme részére szeretet. Esetleg ellenség és haragos részére békülés céljából.
Az üdvözlethez tartozó online ingyen képeslapok az alkotásai. Így elmondható róluk, hogy különleges elegáns és festett színes mindegyik. A képeslapok a festő, festett, színes válogatott festmémyei és rajzai, így festett színes kivitelezésűek. Az üdvözlő képeslapok örömöt okozhatnak mindenkinek, aki megkapja, ezért ajánlom a figyelmükbe, online elküldés céljából
Témák:

- a legszebb festményeiből alkalmi festett színes, ingyen üdvözlőkártya Bármilyen alkalomra.
- vagy téli festett tájképeket Karácsonyra.
- esetleg tavaszi színes csendéleteket, tájképeket és vallásos képeket a keresztre feszítésről Húsvétra.
- választhat szerelmes párokról, emberekről állatokról Szerelmének. Valentin napra, Esküvőre képet.
- Netán horoszkópos, csendéletes alkotást Születésnapra és Névnapra,
- és állatos, mesés, anyát és gyermekét ábrázoló rajzot, Gyerekeknek. Gyereknapra, Születésre, Anyáknak és Anyák napjára.
- Szentendrei üdvözlőlapok a város ódon festett macskaköves belvárosáról.
Mélykútról küldhető üdvözlő képek a város virágos gondozott utcáiról.
- és több városból különböző helyekről és utakról festményt.

Ha itt választ képeslapok közül, akkor egy különleges festett színes festményt ajándékozhat, egy elegáns, üdvözlet, visszafogott háttéren. Küldhet ingyen online üdvözlőlapot a jókívánságaival.
9 féle témából választhat üdvözlőkártyát,
ami azt jelenti, hogy minden alkalmat felölelnek a festő által készített képeslapok. Minden képet a témához alkalmazkodó animáció díszít!
A képeslapok háttere a világos,
ezért a képem és az animáció ís jobban érvényesül. Minden témához különböző színes online képeslap küldés ünnepekre vagy "csak úgy". Az online képeslapok elküldése könnyen kezelhető először kiválasztja a megfelelő képet egy pöttyel bejelöli, majd megadja a küldés helyének az e-mail címét és a küldendő üzenetet. Minden képeslap egyedi hisz a festő válogatott alkotásaiból készül. A képeslapok elküldése remélhetőleg örömöt szerez annak, aki kapja hiszen igazán különleges képeslaphoz jut, ami jelzi azt is, hogy a képeslap feladója körültekintően, igényesen választott hogy örömöt szerezzen a képeslap megkapójának. Minden képeslap a festő teljes figyelmével készült, hiszen nem csak, hogy elkészítette a karácsonyi témájú festményeket és rajzokat, hanem az elküldendő képeslapokat is ő tervezte a képeiből.
Cimkefelhő

Ünnepi, festett, festmények, rajzok, képeslapként, küldése, üdvözlet, céljából, barát, társ, szerelmes, részére, festő, képeiből. Online, képeslapok, ingyen, küldés.

minden, városból, képek, képeslap, egyedi, kortárs, eredeti, képeiből, elegáns, különleges, képet, alkalmi, vallásos, valentin, legszebb, festményeimből, üdvözlőkártya, animáció, képeket, párokról, emberekről, állatokról, Szerelmének, horoszkópos, csendéletes, alkotást, Születésnapra, Névnapra, állatos, mesés, napra, esküvőre, gyerekeknek, Karácsonyra, csendéleteket. anyát, gyermekét, ábrázoló, rajzot, Gyereknapra, Születésre, Anyák, napjára, üdvözlőlapok, Mélykútról, küldhető, üdvözlő, anyáknak, szentendrei, bármilyen, alkalomra, utakról, téli, zsuzsa, készült, rajz, festmény, tájképeket, keresztre, feszítésről, Húsvétra, választhat, tavaszi, festményt, ellenség, különböző, helyekről, választ, közül, ajándékozhat, haragos. visszafogott, háttéren, Küldhet, üdvözlőlapot, jókívánságaival, féle, témából, üdvözlőkártyát, jelenti, alkalmat, felölelnek, témához, alkalmazkodó, díszít, háttere, világos, képem, jobban, érvényesül, rajzai, festményei, szerelme, szeretet, békülés, üdvözlethez, alkotásaim, festményt, művészi,

Ünnepi, festett, festmények, rajzok, képeslapként, küldése, üdvözlet, céljából, barát, társ, szerelmes, részére, festő, képeiből. Online, képeslapok, ingyen, küldés.
Ünnepi festett festmények rajzok képeslapként küldése üdvözlet céljából

Doszkocs Zsuzsa

Online képeslapok, ingyen küldés barát társ szerelmes részére a festő képeiből
art[@]doszkocs-zsuzsa.hu

+ 36 30 742 5832
Orsz. Korányi TBC és Pulm. Intézet

Krónikus Lélegeztetési Osztály
Budapest, 1121. Pihenő út, 1.

© Doszkocs Zsuzsa ~ 2008 - 2019


MENÜ

HomeKépekGalériákVersekKépeslapokHáttérképekMunkaRólamVendégkönyv

HUNUSADEU