logó

KÉPES-
LAPOK


Home a képeslapok oldalhozKépek a képeslapok oldalhozGalériák a képeslapok oldalhozVersek a képeslapok oldalhozKépeslapok a saját oldalhozHáttérképek a képeslapok oldalhozÖsszes munka a képeslapok oldalhozRólam a képeslapok oldalhozVendégkönyv a képeslapok oldalhoz

Képeslapok ingyen online küldés, festett festmények színes rajzok festő képeiből

Rajz festmény galéria online szép modern a festő lélegeztetőgépen

Képeslapok:

Online ingyen festett színes képeslapok küldése. Festmények rajzok képeslapként, ingyen online küldés üdvözlet céljából barát társ szerelmes részére a festő képeiből

Minden képeslap egyedi mert a kortárs festő eredeti képeiből készült. Online festett színes elegáns képeslapok ingyen küldése.
Különleges képeslapok online küldése ingyen barát és szerelme részére szeretet. Esetleg ellenség és haragos részére békülés céljából.
Az üdvözlethez tartozó online ingyen képeslapok az alkotásai. Így elmondható róluk, hogy különleges elegáns és festett színes mindegyik. A képeslapok a festő, festett, színes válogatott festmémyei és rajzai, így festett színes kivitelezésűek. Az üdvözlő képeslapok örömöt okozhatnak mindenkinek, aki megkapja, ezért ajánlom a figyelmükbe, online elküldés céljából
Témák:

- a legszebb festményeiből alkalmi festett színes, ingyen üdvözlőkártya Bármilyen alkalomra.
- vagy téli festett tájképeket Karácsonyra.
- esetleg tavaszi színes csendéleteket, tájképeket és vallásos képeket a keresztre feszítésről Húsvétra.
- választhat szerelmes párokról, emberekről állatokról Szerelmének. Valentin napra, Esküvőre képet.
- Netán horoszkópos, csendéletes alkotást Születésnapra és Névnapra,
- és állatos, mesés, anyát és gyermekét ábrázoló rajzot, Gyerekeknek. Gyereknapra, Születésre, Anyáknak és Anyák napjára.
- Szentendrei üdvözlőlapok a város ódon festett macskaköves belvárosáról.
Mélykútról küldhető üdvözlő képek a város virágos gondozott utcáiról.
- és több városból különböző helyekről és utakról festményt.

Ha itt választ képeslapok közül, akkor egy különleges festett színes festményt ajándékozhat, egy elegáns, üdvözlet, visszafogott háttéren. Küldhet ingyen online üdvözlőlapot a jókívánságaival.
9 féle témából választhat üdvözlőkártyát,
ami azt jelenti, hogy minden alkalmat felölelnek a festő által készített képeslapok. Minden képet a témához alkalmazkodó animáció díszít!
A képeslapok háttere a világos,
ezért a képem és az animáció ís jobban érvényesül. Minden témához különböző színes online képeslap küldés ünnepekre vagy "csak úgy". Az online képeslapok elküldése könnyen kezelhető először kiválasztja a megfelelő képet egy pöttyel bejelöli, majd megadja a küldés helyének az e-mail címét és a küldendő üzenetet. Minden képeslap egyedi hisz a festő válogatott alkotásaiból készül. A képeslapok elküldése remélhetőleg örömöt szerez annak, aki kapja hiszen igazán különleges képeslaphoz jut, ami jelzi azt is, hogy a képeslap feladója körültekintően, igényesen választott hogy örömöt szerezzen a képeslap megkapójának. Minden képeslap a festő teljes figyelmével készült, hiszen nem csak, hogy elkészítette a karácsonyi témájú festményeket és rajzokat, hanem az elküldendő képeslapokat is ő tervezte a képeiből.
Cimkefelhő
Online, ingyen, festett, színes, képeslapok, küldése, Festmények, rajzok, képeslapként, küldés, üdvözlet, céljából, barát, társ, szerelmes, részére, festő, minden, városból, képek, képeslap, egyedi, kortárs, eredeti, képeiből, elegáns, különleges, képet, alkalmi, vallásos, valentin, legszebb, festményeimből, üdvözlőkártya, animáció, képeket, párokról, emberekről, állatokról, Szerelmének, horoszkópos, csendéletes, alkotást, Születésnapra, Névnapra, állatos, mesés, napra, esküvőre, gyerekeknek, Karácsonyra, csendéleteket.

anyát, gyermekét, ábrázoló, rajzot, Gyereknapra, Születésre, Anyák, napjára, üdvözlőlapok, Mélykútról, küldhető, üdvözlő, anyáknak, szentendrei, bármilyen, alkalomra, utakról, téli, zsuzsa, készült, rajz, festmény, tájképeket, keresztre, feszítésről, Húsvétra, választhat, tavaszi, festményt, ellenség, különböző, helyekről, választ, közül, ajándékozhat, haragos.

visszafogott, háttéren, Küldhet, üdvözlőlapot, jókívánságaival, féle, témából, üdvözlőkártyát, jelenti, alkalmat, felölelnek, témához, alkalmazkodó, díszít, háttere, világos, képem, jobban, érvényesül, szerelme, Festmények, rajzok, képeslapként, küldés, képeiből, szeretet, békülés, üdvözlethez, alkotásaim, festményt, Online, festett, színes, művészi, képeslapok, ingyen, küldése, festő, festményei, rajzai, küldés, üdvözlet, céljából, barát, társ, szerelmes, részére.
Kórház Korányi, Krónikus Lélegeztetési Oszt.
Cím Budapest, 1121. Pihenő út, 1.
Emailart[@]doszkocs-zsuzsa.hu
Telefon +36 30 7425832
Impresszum Impresszum
Festmények rajzok képeslapként küldés üdvözlet céljából a festő képeiből

© Doszkocs Zsuzsa ~ 2008 - 2018
Home Képek Galériák Versek Képeslapok Háttérképek Összes munka Rólam Vendégkönyv

USA
DEU
Saját rajz festmény eladás értékesítés, eladó festmények rajzok