← MENÜK →

Mozgássérült festőnő képei festményei rajzai és versei

Képek:
A képeknek - Festményeknek és Rajzoknak a listája

Válassz a képek listáiból és nézd meg a képeket FENT ↑

Életfák 2016 Őszikék 2016Zegzugaim 2015Szentendre OlajfestményekSzentendre Akril festményekSzentendre Pasztell rajzokMélykútVáros képek OlajfestményekVáros KépekTemplomokRuszin TemplomokTájképek OlajfestményekTájképekVirágok OlajfestményekVirágok Akril festményekVirágok FestményekVirágok RajzokEmberek OlajfestményekEmberek Akril festményekEmberek SzénrajzokEmberek RajzokAktokKezekÁllatok FestményekÁllatok SzénrajzokÁllatok Pasztell rajzokIllusztrációk ÚjIllusztrációk mesékhez 3Illusztrációk mesékhez 2Illusztrációk mesékhez 1Illusztrációk ReményikKözmondásokCsillagjegyekEgyéb Képek

Bevezető

Festményeknek és rajzoknak a listájában témánként jelennek meg az alkotások
Lassan terjedő izomgyengeséggel születtem, ezért számítógép programozó szakon végeztem egy Közgazdasági Szakközépiskolában. Szentendrén az Országos Vízügy Hivatal Számítógép Központjában kaptam munkát. Mikor az állapotom olyan rosszra fordult, hogy nem tudtam menni és a kezemet is csupán csuklóból tudtam mozgatni, fel kellett adnom a számítógép programozó szakmámat.

Már, 20 éve annak, hogy a kómába esésem után véglegesen, lélegeztetőgépre kerültem. Mikor az életem kilátástalannak tűnt, akkor kezdtem el alkalmanként, főleg a családnak verset írni és saját kedvtelésemre, elkezdtem rajzolni és festeni. A képek alkotása az utóbbi 20 évben az életem célja és értelme lett.

Igyekszem minél több témában alkotni képeket, mert szórakoztat a témák és a technikák változatossága: városképeket (főleg Szentendre és Mélykút), tájképeket, csendéleteket, ember-, állatábrázolásokat és illusztrációkat. Az alkotás teszi teljessé és boldoggá az életem, és segít a mindennapi problémákon fölülemelkedni. Mivel a sorsom nehéz, szomorú és sötét, ezért igyekszem a képek készítésével pont az ellenkezőjét demonstrálni. Így rám is visszahatnak az elkészült képek vidám színei és nyugodt derűje.

A család gondoskodó, türelmes szeretetének köszönhetem, hogy szín- és a témavilág szempontjából, még betegen is vidám tudtam maradni. Az elkészült alkotásaim már sok kiállításon vettek részt. Boldog vagyok, hogy az emberek visszajelzései alapján tetszik, amit csinálok! Remélem még sok időm, erőm és lehetőségem lesz az alkotásra ...

Cím: Magyarország, Budapest, 1025. Baba utca 14. - E-mail: art[@]doszkocs-zsuzsa.hu - Telefon: 30-7425832

Mozgássérült festőnő képei festményei rajzai és versei.
Képek:
A festményeknek és rajzoknak a listájában témánként jelennek meg az alkotások. S ha a képeknek listájából kattintással választ egyet, láthatja nagyobb méretben és a hozzá tartozó adatatokat (kép - címét, - technikáját, - anyagát, - méretét és az elkészítés évét).

A művek témái:

Életfák.
Őszikék 2016.
Zegzugaim 2015.
Szentendre Olajfestmények.
Szentendre Akril festmények.
Szentendre Pastellek.
Mélykút.
Városképek Olajfestmények.
Városképek.
Tempomok.
Ruszin Templomok.
Tájképek Olajfestmények.
Tájképek.
Virágok Olajfestmények.
Virágok Akril festmények.
Virágok Festmények.
Virágok Rajzok.
Emberek Olajfestmények.
Emberek Akril festmények.
Emberek Szénrajzok.
Emberek Rajzok.
Aktok.
Kezek.
Állatok Festmények.
Állatok Szénrajzok.
Állatok Pasztell rajzok.
Illusztrációk Új.
Illusztrációk mesékhez 3.
Illusztrációk mesékhez 2.
Illusztrációk mesékhez 1.
Illusztrációk Reményik.
Közmondások.
Csillagjegyek.
Egyéb Képek.


Realista Képek kiválaszthatóak Témák és Technikák alapján. Itt választhatja ki az alkotások közül, hogy melyiket szeretné megtekinteni a Festményeknek és Rajzoknak vagyis a képeknek a listájából a fent felsorolt témákból.
templomok, közmondások, tájképek, kezek, Szentendre, Mélykút és minden egyéb

KÉPEK GALÉRIÁK KÉPESLAPOK HÁTTÉRKÉPEK VIDEÓK VERSEK
ÉLETRAJZ KIÁLLÍTÁSOK SAJTÓ LINKEK IMPRESSZUM ÉLŐ VENDÉGKÖNYV ARCHÍV VENDÉGKÖNYV


All rights reserved by: FESTŐMŰVÉSZNŐ - Copyright © 2008.

Cimkefelhő
templomok, Közmondások, tájképek, Kezek, Szentendre, Mélykút, alkotások, egyéb,

városképeket, tájképeket, csendéleteket, állatábrázolásokat, illusztrációkat, festőnő, virágok, mozgássérült, listája,

téma, művésznek, pasztell, fest, írni, akril, alkotás, rajzai, technika, listáiból, listájából, Listák, rajzolni, festeni, realista, galériák, képeslapok, háttérképek, versek, szén, kiállítások, sajtó, linkek, kapcsolat, mesékhez, olaj, versei, képeket, képei, képre, alapján, követés, Adomány, bemutatók, életem, vidám, doszkocs, igyekszem, verset, alkotásra, programozó, szakmámat, témavilág, Ruszin, mesékhez, Reményik, kiállításon, boldoggá, színei,

Ha a képeknek listájából választ láthatja nagyobb méretben s az adatait