MENÜK

A képek: festmények, rajzok és versek a művész művei

Képek:
A mű bejön nagy méretben és az adatai, ha a alkotások közül választ

Válassz az alkotások listáiból és nézd meg FENT

Életfák 2016 Őszikék 2016Zegzugaim 2015Szentendre OlajfestményekSzentendre Akril festményekSzentendre Pasztell rajzokMélykútVáros OlajfestményekVárosokTemplomokRuszin TemplomokTájképek OlajfestményekTájképekVirágok OlajfestményekVirágok Akril festményekVirágok FestményekVirágok RajzokEmberek OlajfestményekEmberek Akril festményekEmberek SzénrajzokEmberek RajzokAktokKezekÁllatok FestményekÁllatok SzénrajzokÁllatok Pasztell rajzokIllusztrációk ÚjIllusztrációk mesékhez 3Illusztrációk mesékhez 2Illusztrációk mesékhez 1Illusztrációk ReményikKözmondásokCsillagjegyekEgyéb

Bevezető

Ha az alkotások közül képet választ, akkor a mű bejön nagy méretben és az adatai
Lassan terjedő izomgyengeséggel születtem, ezért számítógép programozó szakon végeztem egy Közgazdasági Szakközépiskolában. Szentendrén az Országos Vízügy Hivatal Számítógép Központjában kaptam munkát. Mikor az állapotom olyan rosszra fordult, hogy nem tudtam menni és a kezemet is csupán csuklóból tudtam mozgatni, fel kellett adnom a számítógép programozó szakmámat.

Már, 20 éve annak, hogy a kómába esésem után véglegesen, lélegeztetőgépre kerültem. Mikor az életem kilátástalannak tűnt, akkor kezdtem el alkalmanként, főleg a családnak verset írni és saját kedvtelésemre, elkezdtem rajzolni és festeni. Az alkotás az utóbbi 20 évben az életem célja és értelme lett.

Igyekszem minél több témában alkotni, mert szórakoztat a témák és a technikák változatossága: Szentendre Mélykút, csendéleteket, ember-, állatábrázolásokat és illusztrációkat. Az alkotás teszi teljessé és boldoggá az életem, és segít a mindennapi problémákon fölülemelkedni. Mivel a sorsom nehéz, szomorú és sötét, ezért igyekszem a képeim készítésével pont az ellenkezőjét demonstrálni. Így rám is visszahatnak az elkészült alkotások vidám színei és nyugodt derűje.

A család gondoskodó, türelmes szeretetének köszönhetem, hogy szín- és a témavilág szempontjából, még betegen is vidám tudtam maradni. Az elkészült alkotásaim már sok kiállításon vettek részt. Boldog vagyok, hogy az emberek visszajelzései alapján tetszik, amit csinálok! Remélem még sok időm, erőm és lehetőségem lesz az alkotásra ...

Cím: Magyarország, Budapest, 1025. Baba utca 14. - E-mail: art[@]doszkocs-zsuzsa.hu - Telefon: 30-7425832

A festmények, rajzok és versek a festő képei.
Képek: A festő által készített alkotások téma szerint vannak csoportosítva. Ha az alkotások közül képet választ, a mű bejön nagy méretben és az adatai (kép - cím, - technika, - anyag, - méret és az elkészítés év).

Az alkotások témái:

Életfák.
Őszikék 2016.
Zegzugaim 2015.
Szentendre Olajfestmények.
Szentendre Akril festmények.
Szentendre Pastellek.
Mélykút.
Városok Olajfestmények.
Városok.
Tempomok.
Ruszin Templomok.
Tájak Olajfestmények.
Tájak.
Virágok Olajfestmények.
Virágok Akril festmények.
Virágok Festmények.
Virágok Rajzok.
Emberek Olajfestmények.
Emberek Akril festmények.
Emberek Szénrajzok.
Emberek Rajzok.
Aktok.
Kezek.
Állatok Festmények.
Állatok Szénrajzok.
Állatok Pasztell rajzok.
Illusztrációk Új.
Illusztrációk mesékhez 3.
Illusztrációk mesékhez 2.
Illusztrációk mesékhez 1.
Illusztrációk Reményik.
Közmondások.
Csillagjegyek.
Egyéb.


Realista alkotások kiválaszthatóak Témák és Technikák alapján. Itt választhatja ki az alkotások közül, hogy melyiket szeretné megtekinteni a Festményeknek és Rajzoknak a listájából a fent felsorolt témákból.
Festő által készített alkotások téma szerint vannak csoportosítva

KÉPEK GALÉRIÁK KÉPESLAPOK HÁTTÉRKÉPEK VIDEÓK VERSEK
ÉLETRAJZ KIÁLLÍTÁSOK SAJTÓ LINKEK IMPRESSZUM ÉLŐ VENDÉGKÖNYV ARCHÍV VENDÉGKÖNYV


All rights reserved by: FESTŐNŐ - Copyright © 2008.

Cimkefelhő
festő, által, készített, téma, szerint, vannak, csoportosítva, közül, kép, képet, követés,

cím, technika, anyag, méret, elkészítés, év, témavilág, templomok, Közmondások, Kezek, Szentendre, Mélykút, egyéb,

Életfák, csendéleteket, állatábrázolásokat, illusztrációkat, festőnő, virágok, mozgássérült, pasztell, fest, írni, akril, listáiból, Listák, rajzolni, festeni, realista, galériák, képeslapok, versek, szén, kiállítások, sajtó, linkek, kapcsolat, mesékhez, olaj, versei, képei, képre, alapján, követés, Adomány, bemutatók, életem, vidám, doszkocs, igyekszem, verset, alkotásra, programozó, szakmámat, témavilág, Ruszin, mesékhez, Reményik, kiállításon, boldoggá, színei, Lassan, terjedő, izomgyengeséggel, születtem, számítógép, programozó, szakon, végeztem, Közgazdasági, Szakközépiskolában, Szentendrén, Országos Vízügyi, Hivatal, Számítógép, Központjában, kaptam, munkát, állapotom, rosszra, fordult, tudtam, menni, kezemet, csupán, csuklóból, mozgatni, kellett, adnom, szakmámat,